Kleinkunst-hoppen tijdens dichterspodium

Het podium op dinsdag 2 oktober wordt wat bijzonders; Kleinkunst-hoppen. Op drie bijzondere locaties (op korte loopafstand van elkaar) hebben we op de ene locatie een Belgische dichteres uit Gent, en op de andere twee locaties respectievelijk een jonge pianist uit Gorinchem en een singer-songwriter uit Apeldoorn. Bezoekers gaan in groepjes de locaties langs. De startlocatie is bistro Vrouwenhemel, de andere twee locaties zijn panden waar velen wel eens binnen zouden willen kijken. Dat kan dus op 2 oktober.

De inloop is vanaf 19.10 uur in bistro Vrouwenhemel en om 19.30 gaan de groepjes op pad. Rond 21.30 uur wordt iedereen terugverwacht in de Vrouwenhemel. Deelname kost € 4,50, inclusief een kopje koffie of thee. Om gedoe met wisselgeld te voorkomen werken we met strippenkaarten voor de entree en de consumpties. Een strippenkaart heeft vijf strippen en kost € 7,50. De toegang kost dus drie strippen.
Tijdens de nazit, als iedereen terug is in de Vrouwenhemel, hebben we nog een leuk aardigheidje in petto.

Om alles in goede banen te leiden en zeker te zijn van een plek is aanmelden zeer gewenst. (vol = vol) Graag aanmelden via info@marcelvaandrager.nl .

Voor meer informatie en/of het volledige programma: www.nederlandsdichterspodium.nl.

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door bistro Vrouwenhemel en de gemeente Werkendam.