Prinsjesdagontbijt Visser & Visser in Gorinchem

Ondernemers van harte welkom

Tijdens het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser worden ondernemers bijgepraat over de belangrijkste regelingen van de Miljoenennota.

Op donderdag 27 september 2018 zijn ondernemers en relaties van harte welkom voor het Prinsjesdagontbijt in Hipper & Kolfbaan, Torenstraat 1A in Gorinchem van 7.30 tot 9.00 uur. Mr. Dick van Zanten, wethouder gemeente Gorinchem, is gastspreker tijdens de bijeenkomst.

Spreker Wim Pietjouw RB FFP, fiscalist bij Visser & Visser, geeft een presentatie met een heldere toelichting wat de gevolgen voor ondernemers zijn van de plannen van het kabinet. Ook is er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.

Het belooft een interessante en boeiende bijeenkomst te worden. Aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt kan via www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt2018.

De Prinsjesdagbijeenkomsten van Visser & Visser zijn inmiddels een jarenlange traditie. Dit jaar vinden de bijeenkomsten plaats op vijf locaties in Nederland: Apeldoorn, Gorinchem, Gouda, Stellendam en Ridderkerk.