Ondernemers Netwerken bij Waardlanden

Op vrijdag 21 september is in plaats van in de morgen dit keer in de middag van 14.00 – 17.00 u, het Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij Reinigingsdienst Waardlanden. Tijdens de bijeenkomst en de rondleiding is er veel ruimte om te netwerken.

Vanaf 15.00 u is er een interessante rondleiding die een diepgaande kijk geeft in de keuken van Reinigingsdienst Waardlanden.

Laat je inspireren en ontdek hoe je van eigen afval waarde kunt cre?ren. Wellicht is jouw “afval” of de vaak “zinloos” ervaren moeite eenvoudig is om te zetten naar waarde voor jezelf, een ander of voor samen. Ongetwijfeld krijgt je creativiteit een grote boost.

Aansluitend aan de excursie (rondleiding) kunnen we de ontdekte mogelijkheden nog even met elkaar delen: “Hoe kan ik waarde creëren uit mijn “afval”?”

Kijk voor meer info en aanmelden op oc-g.nl