Crazy River Run & Walk

Inmiddels een klassieker voor hardlopers uit de regio: de Crazy River Run.

Naast de Run is er nu ook een Walk. Dit voor de mensen die de Crazy River Run graag wandelend mee willen doen. Die kwamen nu dus ook aan hun trekken en konden daarbij kiezen uit 5. 10 of 15 kilometer.

Deze eerste poging bracht al een goed 40 deelnemers aan de start en twee honden, Spreekstalmeester Kees van Willigen en zag de toekomst zonnig tegemoet. “In Amerika is de Walk een groot succes”, riep hij door zijn microfoon en vervolgde “het is zelfs zo’n succes dat het de Run lijkt te overstijgen.”

De oude onderdelen waren uiteraard ook mogelijk. De Kidsrun van 1 kilometer of de Crazy River Run van 5, 10 of 15 kilometer.

Hieronder een impressie van de geslaagde editie van deze Run.

foto: GP-foto