Koffie met Kees Osseweijer

Over de Watersnoodramp van 1953

Een gast met een bijzonder verhaal tijdens de Koffie met… op donderdag 20 september. Van 10.30 tot 12.00 uur komt Kees Osseweijer langs om te vertellen over de Watersnoodramp van 1953. Hij is, zoals vele anderen, mateloos geïnteresseerd in deze invloedrijke gebeurtenis. Maar bij Kees komt dit, omdat hij de ramp zelf heeft meegemaakt. Aan de hand van foto’s vertelt hij over de oorzaak, omvang en impact van deze ramp. En de invloed hiervan op Kees en zijn familie. Het belooft een indrukwekkende ochtend te worden in Bibliotheek Gorinchem. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De Bibliotheek is dé plek om jezelf te ontwikkelen en nieuwe kennis op te doen. Dat kan door middel van onze collectie, maar ook door deel te nemen aan de verschillende activiteiten.