Boekpresentatie van Sophie Verheij bij Boekhandel Cursief

Op zaterdag 22 september om 15.00 uur presenteert Sophie Verheij haar boek: ’Van Angst naar Passie en de Gansmethode’.

Heb jij last van angst en paniekklachten?

Sophie Verheij

Spiritueel psycholoog Sophie Verheij heeft zich gespecialiseerd in de onbalans tussen hoofd en hart. Deze onbalans geeft angst en paniekklachten wat zich onder andere kan uiten in burn-out. Met name hooggevoelige mensen zijn erg vatbaar voor (chronische) angst en paniekklachten. Daardoor raken ze vaak in een vicieuze cirkel die moeilijk te doorbreken valt.

Niet door te vechten, maar door contact te maken met je angst, ontdek je wat de boodschap achter jouw angst is. Het toelaten en jezelf geruststellen, zijn belangrijke stappen in het omgaan met angst.

Een veel voorkomende fout is dat mensen zichzelf de schuld geven van hun problemen. Of dat ze het niet in de juiste context kunnen plaatsen. Angst is een groot probleem waardoor je niet kan genieten van het leven.

Dit onderwerp wordt uitgebreid behandeld in het boek van Sophie wat speciaal is ontwikkeld om je eigen antwoorden te vinden.

Uiteraard is het boek: van Angst naar Passie en de Gansmethode geschreven door Sophie Verheij verkrijgbaar tijdens de boekpresentatie.

Ook is er een kleine expositie met de schilderijen van Sophie bij Galerie de Etage boven Boekhandel Cursief.

De boekpresentatie is 22 september om 15.00 uur bij Boekhandel Cursief, Kruisstraat 4, Gorinchem

Meer informatie over de dienstverlening van Sophie Verheij bel: 06-13855284