Laatste Lunchconcert

Woensdag 5 september vindt het laatste Lunchconcert plaats in de Grote Kerk van Gorinchem. Om 12.15 uur kunt u voor de laatste maal gratis dit lunchconcert bezoeken.

Deze keer met een uitvoering van het Scherzando Trio. Dit trio is een internationaal ensemble met Rotterdam als thuisbasis. Dit trio is een combinatie van fluit, klarinet en piano. Het doel van de musici is het delen van de vreugde van muziek en het ontdekken van repertoire voor deze ongebruikelijke combinatie. 

Scherzando Trio is geïnteresseerd in het vergroten van de kleine hoeveelheid origineel repertoire voor deze combinatie van instrumenten. 

Het Lunchconcert is gratis te bezoeken. Wel houdt men bij de uitgang een collecte. De Stichting probeert zoveel mogelijk publiek in de Grote Kerk te ontvangen en hen deelgenoot te maken van een stukje geschiedenis van het gebouw, mede door het organiseren van lunchconcerten, exposities, rondleidingen en andere activiteiten.