Buurtmaaltijd op het Natuurcentrum

In het voorjaar was de buurtmaaltijd op het Natuurcentrum een groot succes. Vele oudere buurtbewoners hebben wekelijks genoten van de gezelligheid en de heerlijke maaltijden. Ook in het najaar zullen de studenten van het Hoornbeeck College uit Gorinchem wekelijks de buurtmaaltijd op het Natuurcentrum organiseren.

Van dinsdag 11 september tot en met dinsdag 6 november kunt u wekelijks op het Natuurcentrum terecht voor een kopje koffie, een warme maaltijd, een gezellig gesprek of uitdagend spel. De maaltijd  is ’s middags van 12.30u tot circa 14.30u. De maaltijd is dit keer overdag, zodat niemand in het donker de straat op hoeft. 

Net als in het voorjaar eten we de ene week Hollandse pot en gaan we de andere week “culinair op reis”. Wilt u weten welke gerechten we serveren? Het menu ligt voor u klaar op het Natuurcentrum. 

De vergoeding voor de maaltijd is € 5,- per persoon. 65+ers wonend in Gorinchem west maken gratis gebruik van vervoer van en naar huis. Wilt u wekelijks deelnemen? Neem dan een voordelige strippenkaart voor € 35,- voor 10 maaltijden. Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt dankzij Bliek in Actie van de gemeente Gorinchem, het VSB fonds en het ROACK  (Rooms Catholijk Oude Armen Kantoor). 

Twijfel niet langer en schuif aan, het is ouderwets lekker én gezellig! 

Graag 3 dagen voor de maaltijd reserveren door te mailen naar info@ncgorcum.nl, te bellen met 0183 630 911 of aan melden bij het Natuurcentrum aan de receptie.