Maatschappelijke Beursvloer

Op 2 oktober kunnen Gorcumse bedrijven en organisaties weer naar de beurs

Dinsdag 2 oktober 2018 organiseert de Gorinchemse Uitdaging al weer de derde Maatschappelijke Beursvloer in Gorinchem. De enige Beursvloer waar in van alles mag worden gehandeld, behalve in geld. We zijn benieuwd welk bedrijf dit keer als opvolger van Corbion de Gorcumse MBO Award wint.

Tijdens een Beursvloer handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties spullen, menskracht en adviezen. Van 15 kilo pepernoten voor een Sinterklaasfeest tot een stalen deur voor de VIS-kazemat aan de Vijfde Uitgang. Tussen 17.00 en 18.30 uur kunnen op 2 oktober in het Da Vinci College weer verrassende en inspirerende banden smeden tussen Gorcumse verenigingen en stichtingen en het lokale bedrijfsleven.

In 2017 ontving Corbion de eerste MBO AWARD wisselbeker uit handen van Martijn Spijk, bestuursvoorzitter van de Rabobank. Namens Corbion riep Ellen Sterk Gorcumse ondernemers en bedrijven toen op om mee te doen. ‘Het is een kleine moeite, maar met een groot effect. Samen moeten we Gorinchem overeind houden. Kom aan boord. Het hoeft niet met grote bijdragen, alle beetjes helpen. ‘

De Gorinchemse Uitdaging sluit zich hier van harte bij aan en roept Gorcumse bedrijven en organisaties op om actief deel te nemen. Een Maatschappelijke Beursvloer brengt op een dynamische en plezierige manier vrijwilligersorganisaties en bedrijven bijeen. Een Beursvloer inspireert met het uitgangspunt dat vrijwilligersorganisaties ook iets te bieden hebben en dat ook graag laten zien. Een bedrijf geeft een training sociale media als tegenprestatie ontvangt het bedrijf concertkaartjes. Een accountant geeft administratief advies, de tennisvereniging geeft zijn personeel een tennisclinic. Naast trainingen en adviezen kunnen bedrijven ook menskracht, activiteiten of materiaal voor (her)gebruik aanbieden.

Beursvloer Gorinchem

  • Dinsdag 2 oktober 2018
  • 17.00 – 18.30 uur, met aansluitend netwerkborrel
  • Da Vinci College
  • Mollenburgseweg 82
  • Gorinchem

Voor aanmelding of meer informatie mail naar: info@gorinchemseuitdaging.nl

foto: Cees van Meerten

Over de Gorinchemse Uitdaging

De Gorinchemse Uitdaging is een bedrijvennetwerk dat Gorcumse verenigingen en stichtingen belangeloos steunt. De Uitdaging bemiddelt bijvoorbeeld voor spullen, extra handjes, creativiteit en deskundig advies, altijd met gesloten beurs. Het uitgangspunt is versterking van de lokale samenleving.