Ploegentijdrit recreanten 22 augustus 2018

Alblasserwaard/Vijfheerenlanden – Rennersclub Jan van Arckel organiseert op woensdagavond 22 augustus a.s. de ploegentijdrit voor recreanten. Deze tijdrit vindt plaats op het vaste tijdritparcours, in de polder tussen Noordeloos en Ameide.

De permanence is gevestigd in de kantine van voetbalvereniging Noordeloos aan de Nieuwendijk 8 in Noordeloos (parallel aan de Provincialeweg N214).

Deze ploegentijdrit organiseert RC Jan van Arckel voor alle snelle mannen en vrouwen die doordeweeks in groepjes recreatief, de wegen onveilig maken om er met elkaar een flinke snok aan te geven.
Op 22 augustus kunnen zij zich meten aan elkaar in een ploegentijdrit over iets meer dan 20 kilometer op een veilig parcours tussen Noordeloos en Ameide.

Er wordt gestart in 4 categorieën: Dames, Heren, Gemengd en Gezinnen

Per ploeg van vier is maximaal één licentiehouder van de sportklasse of amateurs toegestaan.

De aankomst van het derde ploeglid is bepalend voor de uitslag.

Ploegen met uitsluitend licentiehouders kunnen zich ook aanmelden. Deze worden in de categorie ‘Buiten mededingen’ opgenomen evenals de ploegen van buiten de regio. Waarbij voor de ploegen van buiten de regio vereist is dat er minimaal 2 personen komen vanuit de regio.

Het programma:

17.30 uur Permanence open

18.00 uur Start uitgifte rugnummers, kosten € 10,– per ploeg (jeugd gratis)

19.00 uur Start ploegentijdrit recreanten 21 km; 2 ronden. Starten om de minuut

Huldiging na afloop van de ploegentijdrit in de kantine van de voetbalvereniging met uiteraard gezellig napraten met veel sterke verhalen.

Vooraf inschrijven

Om deze avond goed te laten verlopen is inschrijving vooraf verplicht.
Inschrijven kan op http://tijdritrecreanten.janvanarckel.nl/php/start.php. Naast inschrijven kunt u hier ook een pdf van het parcours downloaden. Zo kunt u alvast het parcours gaan verkennen.Op 20 augustus ontvangen alle deelnemers de definitieve startlijst en overige informatie.

Wilt u 22 augustus vroeg of juist laat starten of zijn er vragen? Neem contact op met Ine van der Laar via mail: ine@vanderlaar.com of mobiel: 06-19 472 143.

Jan de Bruin fotografie