Diamanten huwelijk echtpaar Van Kempen – van den Bogaerd

Dinsdag, 24 juli, bezocht burgemeester Reinie Melissant-Briene het echtpaar Van Kempen-van den Bogaerd om hen te feliciteren met hun 60-jarige huwelijksjubileum.

Meneer en mevrouw van Kempen leerden elkaar kennen met dank aan de route die mevrouw Kempen vroeger altijd nam naar het ziekenhuis in Leiden. Zij studeerde daar voor haar opleiding. Meneer van Kempen zag haar regelmatig langskomen en heeft uiteindelijk mevrouw van Kempen (toen nog mevrouw Van den Bogaerd) aangesproken, vervolgens bloeide de liefde op.

Na het behalen van hun opleidingen zijn meneer en mevrouw van Kempen regelmatig verhuisd waarna ze uiteindelijk in 1972 met hun twee dochters in Gorinchem zijn belandt.

Zowel meneer Van Kempen als mevrouw Van Kempen waren erg actief in de mooie stad. Meneer van Kempen was vrijwilliger bij onder andere het Rode Kruis. Ook heeft hij ruim 25 jaar geholpen in het ziekenhuis, waar hij helaas mee moest stoppen door ziekte. Mevrouw van Kempen heeft op meerdere plekken gewerkt en springt ook nu nog regelmatig bij in het Gasthuis.

Viering van het jubileum
Het echtpaar heeft jubileum in een bescheiden samenstelling met alleen hun dochters gevierd. In oktober vieren zij het feest groots, dan zijn ze voor de kerk getrouwd.