Struinen door het Munnikenland 18 juli - 14 uur

Ontdek de natuur langs de rivier en maak samen met de gids van Staatsbosbeheer een struintocht door de ruige uiterwaarden van het Munnikenland. Onderweg vertelt hij je over de planten en dieren die hier leven en wie weet sta je oog in oog met een van de bewonders van het gebied: een rode geus of een konikpaard…

foto’s: Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer organiseert op woensdag 18 juli een avontuurlijke struintocht voor de hele familie in de uiterwaarden rond Slot Loevestein. De tocht start om 14:00 uur en duurt twee uur.

Vooraf aanmelden is niet nodig. Startlocatie is de vesting van Slot Loevestein. Daar wordt je ontvangen door de gids. Let op: vanaf de parkeerplaats is het 10 minuten lopen naar de startlocatie dus houdt daar rekening mee. De tocht gaat buiten de paden en is daarom niet geschikt voor mindervaliden of kinderwagens.

Die dag geen mogelijkheid voor een struintocht. Het kan ook op 15, 22, 24 aug, 17, 20, 24 okt. Allen om 14 uur.

Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Jeff Korsmit dewaarden@staatsbosbeheer.nl of kijk op https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/bommelerwaard/struinen-door-het-munnikenland