Zomerzang in de toren

Zomerzang In de zomervakantie organiseert Zangwerkplaats Gorinchem 4 zangmomenten in een wel heel bijzondere omgeving: de toren van Gorinchem en iedereen is welkom! Op woensdagavond 18 en 25 juli en 15 en 22 augustus kun je een uurtje komen zingen in deze prachtige ruimte met sprookjesachtige akoestiek.

Onder leiding van muziekvakleerkracht en zangeres Helga Buitelaar zingen we canons, circle songs, wereldmuziek, maken we improvisaties en doen meditatieve klank experimenten. Je hoeft er geen getrainde zanger voor te zijn, er wordt geen bladmuziek gebruikt. je hoeft je niet aan te melden en je kunt elke keer in ( of uit) stappen!!

Kom genieten van de sfeervolle omgeving, de akoestiek en van je stemgeluid! Het begint telkens om 20.00 uur, duurt een uurtje en is gratis toegankelijk. Er zal een hoge hoed staan.