Statiegeld op bekers

Ben jij aankomend weekend bij het Hippiefestival? Morgen worden net als bij het Waterpoortfestival, herbruikbare bekers ingezet. Je kan je beker opnieuw laten vullen en wanneer je het festival verlaat het statiegeld terugkrijgen. Uit ervaring blijkt dat er dan een compleet schoon buitenterrein is! Ook kunnen er dan geen bekers gaan zwerven en in de rivier terecht komen.

dus niet zo….

Wij zijn blij dat stichting Metec een bijdrage wil leveren aan een schoon terrein en een schoon milieu. Hopelijk gaan steeds meer festivalorganisatoren hiermee aan de slag, waardoor iedereen optimaal van de festivals kan genieten en er een schoon terrein is.

Duurzaamheid tijdens festivals komt steeds vaker in het nieuws. Tijdens het Waterpoortfestival op Tweede Pinksterdag heeft stichting Metec al twee jaar achtereen herbruikbare bekers ingezet. Meer informatie: http://www.stichtingmetec.nl/