Aanrijding op Merwedebrug Brug tijdelijk afgesloten

Foto:  Etiënne Hessels

Vrijdagavond, rond 19.30 uur, vond op de Merwedebrug een aanrijding plaats tussen een personenauto en een vrachtwagen. Dit gebeurde op de in de rijrichting naar Breda.

De vrouw die de auto bestuurde zag te laat dat er een vrachtwagen stil stond en klapte op de achterzijde van dit voertuig. Ten gevolge van dit ongeval was de A27een tijdlang afgesloten tussen Avelingen en Werkendam waardoor er een flinke file ontstond.

Het verleer richting Breda werd geadviseerd om vanaf knooppunt Gorinchem om ye rijden via de A15, A2 en de A59. Andere weggebruikers vermaakten zich ondertussen met het kijken naar de voetbalwedstrijd Brazilië tegen België.

De bestuurster werd overgebracht naar het ziekenhuis. Over haar verwondingen is niets bekend, Van een tweede inzittende is in het geen informatie.

De personenauto is total-loss en werd door een takelbedrijf afgevoerd.