Zomerprogrammapaspoort

Vo.or alle jeugd, die niet op vakantie is (geweest), is er van alles te doen en te beleven in de zomervakantie. Alle leuke activiteiten, die in de stad georganiseerd worden, zijn terug te vinden in het zomerprogrammapaspoort

In het zomerprogrammapaspoort kunt u lezen waar en wanneer de activiteiten zijn. Het eerste exemplaar reikt wethouder Kraaijenveld uit aan leerlingen van het Schuttersplein. De buurtsportcoaches van Gorinchem Beweegt zorgen voor de verdere verspreiding op alle scholen (primair en speciaal onderwijs) van Gorinchem.

© Foto: GP-foto -.

Unieke samenwerking

In totaal leveren 23 organisaties met hun vrijwilligers een bijdrage aan het Zomerprogramma. In goed overleg met alle partijen zijn de activiteiten en de planning op elkaar afgestemd, zodat er 1 breed programma is ontstaan.

De organisaties zijn veelal met elkaar de verbinding aangegaan, om elkaar en de activiteit te versterken. Met als resultaat een zomer boordevol activiteiten. Alvast een voorproefje, wat dacht u van spinnegespin, workshop toetjes bakken, bootcamp, pannavoetbal, lego bouwen, zeskamp, waterballet, bossabal, hutten bouwen, zingen en muziek maken? Het mag duidelijk zijn, de jeugd van Gorinchem hoeft zich niet te vervelen in de zomervakantie.

Als verbinder van deze partijen is Gorinchem Beweegt trots op deze unieke samenwerking. Wij hebben de organisaties en hun vrijwilligers bij voorbaat al bedankt voor hun inzet, enthousiasme en onderlinge samenwerking.

Het zomerprogramma wordt afgesloten op zaterdag 25 augustus tijdens het Zomerfestival op de Varkenmarkt en Groenmarkt.