Hippiesferen 6,7 en 8 juli 2018

© Foto: GP-foto – 

Bloemen in je haar, kleedje mee en kom genieten van hippiesferen! Gezellig hippiebusjes kijken, hippiebands luisteren en de hippiebazaar afstruinen.

Lekker eten en drinken, wandelen langs de rivier en dansen in het gras. Samen met familie, vrienden en nieuwe kennissen heerlijke herinneringen maken op het kleinste maar fijnste festival van het jaar.

In het eerste weekend van juli 2013 is Gorinchem weer even een hippiedorp! Van heinde en verre maar vooral ook vanuit de stad en omgeving trekt vrijheidsminnend volk richting Buiten de Waterpoort om daar te genieten van elkaar en van een heel weekend optredens van bands die een ode brengen aan de oude hippie helden. Jong en oud loopt door elkaar heen en de ontspannen sfeer voelt heel natuurlijk aan. Alsof het eigenlijk altijd zo zou kunnen zijn. Komt dat proeven!