Evenementenhal Gorinchem breidt parkeerterrein uit

Evenementenhal Gorinchem investeert deze zomer fors in haar locatie Gorinchem. Het volledige parkeerterrein wordt opnieuw ingericht en vernieuwd: er worden 200 extra parkeerplekken gerealiseerd.

Voor een betere doorstroming van en naar Evenementenhal Gorinchem worden ook worden de in- en uitritten heringericht. Verder wordt de beurshal aan de A15 voorzien van een nieuw energiezuinig aircosysteem. “We zien het meer dan ooit als onze taak om de klant centraal te stellen: customer centricity. Dat is ook datgene waar we al meer dan 20 jaar bekend om staan, het zit in ons DNA verweven. Deze investeringen leveren daar een wezenlijke bijdrage aan”, zegt CEO van Easyfairs Jeroen van Hooff.

Vernieuwd parkeerterrein

Met de herinrichting en uitbreiding van het terrein van Evenementenhal Gorinchem ligt er halverwege augustus een vernieuwd parkeerterrein, waarbij gelet is op een nog vlottere doorstroming van het verkeer. “We beogen daarmee niet alleen het gemak van onze klanten en bezoekers te optimaliseren, maar denken hierbij ook aan onze ‘buren’ om drukte tijdens piekmomenten in goede banen te leiden”, aldus Van Hooff.

Laadpalen

Voor elektrische rijders beschikt het vernieuwde parkeerterrein over meerdere nieuwe Tesla-laadpalen en Ecotap-laadpalen. Van Hooff: “Dat past bij onze visie ‘Visit the future’. We stimuleren onze bezoekers en klanten om net als ons ‘groen’ en milieuvriendelijk bezig te zijn. Daarnaast investeren we in een nieuw energiezuinig aircosysteem, waardoor onze klanten en bezoekers op ieder moment van het jaar verzekerd zijn van een vriendelijk klimaat in de beurshal.”

De eerste werkzaamheden zijn reeds gestart. Het vernieuwde parkeerterrein biedt dadelijk plaats aan ruim 2.100 voertuigen. De oplevering van het nieuwe parkeerterrein staat gepland op 17 augustus 2018.