Snelle zomerverbinding met Riveer Met Riveer naar Zaltbommel

Zaterdagochtend  maakte wethouder Joost van de Geest een eerste vaartocht vanaf de Waalkade in Zaltbommel. Deze dag werd Zaltbommel ook opgenomen in de route van Riveer.

Deze zomer vaart er een snel veer voor fietsers en voetgangers tussen Zaltbommel en Slot Loevestein via Brakel. Een geweldige kans voor een dagje rivierenland! Leuk voor toeristen én voor mensen die in de regio wonen. Het is fantastisch om aan boord te gaan en je fiets mag gratis mee.

De vaartocht Zaltbommel – Loevestein duurt 45 minuten. Onderweg is er één halte in Brakel. Er is 5 x per dag een afvaart. Er bestaat slechts één soort ticket op dit traject: de dagkaart van 10 euro. Deze kaart kunt u op dezelfde dag ook op alle andere Riveer-verbindingen gebruiken.

Een dagje uit naar Zatbommel kan ook, want er is ook een rechtstreekse tocht naar Zaltbommel mogelijk. Vertrek in Gorinchem om 09.30 uur – Zaltbommel (aankomst 10:15 uur) en 17:45 uur  Zaltbommel – Gorinchem (aankomst 18:30 uur).

Met deze oversteek wordt nergens gestopt. Wil je eerder terug, dan is dat mogelijk met een overstap bij Loevestein. Je 10 euro kaartje is naast het Zaltbommel traject immers 1 dag geldig op alle Riveer-veren. Kortom: dagje Zaltbommel vanuit Gorinchem én lekker varen, dat is nu echt op en top ons rivierenland. Vrienden, familie, oud en jong: iedereen kijkt zijn ogen uit!

Van 7 juli t/m 26 aug. 2018 speciale dienstregeling

Het zomertraject Zaltbommel-Loevestein wordt door een eigen schip van Riveer gevaren. Dat betekent dat het ook gevolgen heeft voor de dienstregeling op andere trajecten rond Gorinchem. Daardoor is er van 7 juli t/m 26 augustus een andere dienstregeling voor alle trajecten rond Gorinchem, de midzomerdienstregeling. Check dus de Riveer app voor de juiste tijden!! Daarin is de nieuwe midzomerdienstregeling verwerkt. Met de Riveer app heb je de juiste vaartijden op zak.