Nancy wint baan als ‘professioneel dagdromer’

Nancy de Vor uit Gorinchem won donderdagmiddag 28 juni op Radio 538 haar droombaan als professioneel dagdromer, mèt bijbehorend topsalaris van 10.000 euro. ,,Ik luister elke dag naar Radio 538 en toen ik de vacature voorbij hoorde komen op de radio dacht ik: ik ga me aanmelden.

Tot mijn verbazing werd ik aan het einde van de dag door Coen en Sander gebeld voor een sollicitatiegesprek en kwam ik ook nog eens in de finale terecht. dat had ik echt niet verwacht,” vertelt Nancy de Vor die nu dus 10.000 euro rijker is. In samenwerking met de Staatsloterij bedacht Radio 538 een actie waarbij ze op zoek gingen naar een professioneel dagdromer. Er werd een vacature opgesteld die op diverse vacaturesites verscheen. ,,Je mag een maand lang helemaal zelf uitzoeken wat je doet en daar betalen we je een heel dik salaris voor.” Zo luidde de tekst in de vacature.

Voor de finale was Nancy donderdagmiddag samen met twee andere kanshebbers aanwezig in de studio van de Coen en Sander Show van radio 538. ,,Ik vond het wel spannend. We moesten uiteindelijk een spaarvarken kiezen en degene die het spaarvarken met confetti koos was de winnaar. Ik had me thuis al voorgenomen om voor nummer 3 te gaan en dat bleek dus het juiste spaarvarken. Ik heb echt heel veel geluk gehad,” aldus Nancy de Vor.

Haar tijdelijke baan als professioneel dagdromer bij Radio 538 kan ze gelukkig prima combineren met haar baan bij Specsavers. ,,Ja, ik kon aardig met Coen en Sander meespelen, maar eigenlijk ben ik helemaal niet zon nietsnut. Ik werk fulltime bij Specsavers als audicien.

Met dit geld kan ik me daar inkopen zodat ik daar partner kan worden. Het geld komt dus zeker goed van pas!”