Wie helpt kitten Bram? Noodkreet dierenasiel

foto: dierenasiel- 

De medewerkers van Dierenasiel Gorinchem zitten met de handen in het jaar. Het liefst geven ze elk dier de hulp die ze nodig hebben, maar soms zijn de financiële middelen gewoon niet toereikend genoeg. Zo ook bij Kitten Bram. De gecompliceerde beenbreuk van deze kitten kan alleen middels een operatie verholpen worden. Kosten: 1100 euro. Het dierenasiel doet nu een beroep op de dierenliefhebbers in en om Gorinchem die een bijdrage willen doen om zo de operatie mogelijk te maken.

Bram is gevonden met een gebroken poot, tot op heden is er nog niemand die hem mist. Hij is gevonden in Noordeloos. Maar de tijd dringt. Want Bram is gevonden met een gecompliceerde gebroken achterpoot en moet zo snel mogelijk door een orthopeed geopereerd worden. Echter de kosten 1100 euro zijn een probleem voor het dierenasiel. Het Dierenasiel hoopt op steun voor Bram.

Het rekeningnummer is: NL88ABNA0509919731 ter attentie van het Dierenasiel Gorinchem onder vermelding van Operatie Bram.

Zie afloop van verhaal