Fenexpo sluit deuren

Henk Fennema heeft de deelnemers van de jaarlijkse Fenexpo Businessdagen laten weten te stoppen met de organisatie van dit grote netwerkevenement.

Bij de laatste beurs in 2018 werd de organisatie geconfronteerd met het feit dat 60% van de deelnemers uit 2017 had besloten om dit jaar, om diverse redenen, niet meer deel te nemen. Het lukte hen toch om ook in 2018 een mooie beurs te organiseren, maar de schrik zat er wel in.

De groei was eruit en Henk Fennema vroeg zich af of de Fenexpo nog wel echt een functie had in de regio. “Een onderneming die groeit, motiveert en zorgt voor enthousiasme”. Deze motivatie werd steeds minder

Deze situatie, maar ook het financiƫle aspect, was voor hem de reden om te stoppen met de Fenexpo. Met pijn in het hart laat hij dit besluit aan zijn deelnemers weten. De fantastische sfeer die er elk jaar weer was zal hij gaan missen.