Eekels | TBI opent vestiging in Gorinchem Bron: Netherlands Maritime Technology

foto:Eekels Gorinchem

Bas Ort, voorzitter NMT: “Eekels heeft aan de basis gestaanvan de voorlopers van NMT en is aldus vanaf het allereerste begin betrokken geweest bij de Nederlandse scheepsbouwcluster. Nog steeds is Eekels een zeer geziene deelnemer van NMT en wij zijn blij met de geweldige stap die Eekels nu maakt met de opening van haar prachtige nieuwe vestiging in Gorinchem. Zo zal Eekels nog nauwer verbonden zijn met haar cliënten en met het Nederlandse maritieme cluster. Welkom in Gorinchem en van harte gefeliciteerd!”

Bas Ort opende op 14 juni de nieuwe vestiging van Eekels aan Avelingen-West te Gorinchem. Al geruime tijd ziet Eekels een uitbreiding van de activiteiten in Zuidwest-Nederland. Omdat de verwachting is dat deze ontwikkeling zich de komende jaren zal doorzetten is Eekels op zoek gegaan naar een goede locatie om haar klanten optimaal van dienst te kunnen zijn. Deze nieuwe vestiging is nu gevonden aan de Avelingen-West te Gorinchem.

Jan Hoegee, directeur Marine & Offshore bij Eekels: “ De nieuwe vestiging in Gorinchem voldoet aan al onze eisen en past qua uitstraling goed bij wat wij zijn “Partner in Technical Solutions”.