Uitvaartbeurs in De VijfZinnen

Zaterdag vond er een unieke beurs plaats in en om De VijfZinnen. De beurs werd hier voor het eerst gehouden. De voorgaande beurzen vonden plaats bij het Afscheidscentrum De Engel van het uitvaartbedrijf zelf.

“71%!!! U leest het goed…71% van de mensen weten niet van elkaar wat hun voorkeur is v.w.b. begraven en cremeren. Dit is dus één van de redenen waarom wij om de 2 jaar een uitvaartbeurs organiseren. Om mensen aan het denken te zetten en om mensen met elkaar in gesprek te laten gaan over hun eigen uitvaart.”, schrijft Besems zelf op het facebook van het bedrijf.

Mede om deze reden was de lokatie gewijzigd. Men hoopte dat bezoekers nog wat makkelijk zouden binnenlopen.Er waren voldoende medewerkers aanwezig om de vragen te beantwoorden van de vele bezoekers, De opstelling van de verschillende vervoersmiddelen voor de VijfZinnen trok uiteraard veel belangstelling van de voorbijgangers op weg van parkeergarage Kweeklust naar de binnenstad.

Zij keken in eerste instantie, later enthousiast, naar de getoonde grijze paardenkoets en maar de fiets met aanhanger lokte vaak de uitroep “Low budget” uit.

Het werd een geslaagde beurs.

Foto’s: (©) GP-foto