Redo inspireert meer dan 10.000 jongeren tijdens Young Impact Celebration in Ahoy

foto: Tom Cornelissen

Afgelopen woensdag 6 juni mocht de professionele danser en eigenaar van de Gorcumse dansschool ROOTS Dance Studio een optreden geven tijdens de Young Impact Celebration in een bomvol Ahoy Rotterdam.

Duizenden jongeren, die door middel van vrijwilligerswerk een kaartje konden bemachtigen, namen op woensdag 6 juni plaats in het grote Ahoy Rotterdam voor de Young Impact Celebration 2018. Een waanzinnig evenement met als doel jongeren te inspireren om iets goeds te doen voor de wereld. Artiesten als Ronnie Flex en Kris Kross Amsterdam gaven spectaculaire optredens weg, Rico Verhoeven en Teske spraken de jongeren bemoedigende woorden toe en onze eigen breakdancer Redouan Ait Chitt mocht het podium met deze namen delen.

,,Impact maken doe je niet alleen en om in de lijn van het evenement verder te gaan heb ik besloten om een grote flashmob met 35 dansers te organiseren. Op deze manier kon ik de waanzinnige ervaring delen en jonge dansers een podium bieden die ze niet snel meer zullen vergeten. We hebben bij onze dansschool ROOTS Dance Studio open audities gehouden en 35 (amateur)dansers uit heel Nederland geselecteerd. Zij mochten naast mij op het grote podium in Ahoy mee dansen. Het was een geweldige ervaring!’’, verteld Redo trots.

Kort na het evenement gaf Katja Schuurman, de presentatrice van de avond, alle credits aan Redo en zijn dansers. Zo veel jongeren bij elkaar en zo veel diverse acts, maar alleen Redo kreeg het voor elkaar om iedereen gedurende zijn optreden muisstil te krijgen.

Filmpjes en foto’s van dit evenement zijn terug te vinden op alle social media kanalen van ROOTS Dance Studio