Derde editie Fortes Festival

Fortes Festival vierde zaterdag zijn derde editie met het thema ‘Birds of Love’. Van 15.00 en 23.00 barste het feest opnieuw los: bands, theater, foodtrucks, graffiti wall, dance, dj’s … op het unieke Gorcums festival met diverse podia voor en door jongeren. De organisatie van het festival was in handen van leerlingen van het Fortes Lyceum aan de Wijdscildlaan, waar het geheel ook plaats vond op het veld bij de school.

Als onderdeel van “iktoon” laat Gorinchem met dit festival zien  dat jongeren en cultuur van grote waarde zijn voor de stad. Verenigingen als OKK, Rootz en Theaterhuis Gorinchem werken maar al te graag mee om te laten zien waar je je vanuit passie verder kunt ontwikkelen. Ondernemers als Sweet Ima en Proeverz zorgen voor de zoete omlijsting.

Nieuwe aanwinsten op het festival waren de photobooth, tattoo shop en de escape room.  En alles onder het thema “Birds of Love”. De vele roze pelikanen en zwanen die her en der op het veld stonden gaven dit ook duidelijk aan.

Foto’s: (©) GP-foto