Avondvierdaagse van start

Dinsdagavond is de 73ste Avondvierdaagse begonnen. Nieuw was dat het  startpunt niet meer vanaf het stadhuis lag, maar bij buurthuis PoGo aan de Grote Haarsekade.  Dat is wennen, vooral voor de bewoners in de omgeving. Hier kwamen klachten vandaan. Bewoners die van hun werk thuiskwamen wisten soms niet hoe zij bij hun eigen woning moesten komen.

Het was natuurlijk voortreffelijk zonnetje en toch niet te warm. Nieuw was het ook, dat er langs de route pijlen waren aangebracht. Er waren jammer genoeg wel grappenmakers die deze pijlen een andere richting aan lieten wijzen. De organisatie laat weten dat bij het betrappen van dit “grapje” diskwalificatie het gevolg kan zijn.

Op naar avond 2.

Foto’s: (©) GP-foto

Blarenbal

Vrijdag is er het Blarenbal bij PoGo. Wandelaars en hun supporters kunnen daar gezellig bijkletsen en luisteren en swingen op de muziek van Floqheart. Dit optreden begint om 21.00 uur. De toegang is gratis.