Summer Start Dance

Het terrein Buiten de Waterpoort was vrijdagavond voor de bezoekers van het evenement Summer Start Dance. Het enige dat niet meewerkte was het weer. De regen kwam met bakken uit de lucht, maar dat leek de liefhebbers weinig te deren. Zo’n 2000 man waren op het terrein waar het evenement dit jaar voor het eerst gehouden werd, nadat eerst op de Grote markt en Groenmarkt werd gehouden.

foto: Reinie Melissant

Optredens werden verzorgd door de dj’s Diaz and Bruno, Billy the Kit, MC Nash, OakMadness en Bonte Carlo.

Het terrein bleek na afloop wel te zijn veranderd in een modderpoel, gevuld met flesjes en blikjes. Zie foto boven. Daar werd zaterdag met man en macht aan gewerkt om het op te ruimen. Dat moest ook wel, hetzelfde terrein was zaterdag voor het Hollands Plein Festijn nodig. Toen stond de Nederlandstalige muziek centraal tijdens