Veel schade en auto te water bij ongeval op N848 Tekst en foto's © HulpdienstenGorinchem - Max Liet

Vrijdagmiddag 1 juni 2018 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de N848 tussen Vuren en Leerdam. Ter hoogte van de kruising met de Landscheiding kwamen omstreeks 16.30 uur vier voertuigen met elkaar in botsing. Eén van de auto’s belande na de aanrijding op zijn kop in de naastgelegen sloot.

Onder andere politie en ambulancedienst uit de regio Zuid-Holland-Zuid kwamen ter plaatse. De inzittenden van de voertuigen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd op verwondingen. Hieruit bleek dat er niemand ernstig gewond was geraakt.

De N848 was door het ongeval lange tijd afgesloten tussen de Bloklandweg en de Nieuwe Zuiderlingedijk. Een bergingsbedrijf heeft de betrokken voertuigen opgehaald. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Tekst en foto’s © HulpdienstenGorinchem – Max Liet