Nieuwe aanwinsten SVW

Trainer Tutu Ndona en assistent Johnny Wijnbelt geven met de komst van opnieuw twee spelers steeds meer gestalte aan de selectie van 3e klasser SVW.

Nabil Adachour komt over van Unitas zaterdag. Nabil kan op meerdere posities op het middenveld uit de voeten. In het verleden speelde hij in de jeugd bij GJS.

Stefanos Moschatsis volgt zijn broer Jordanis naar de streepjes. De Griekse spits komt over van Leerdam Sport maar was al eerder actief bij de streepjes. In zijn enige seizoen kwam hij tot 7 treffers.

 

 

 

 

 

SVW voegt ook verdediger Nasreddine el Khaliki toe aan de selectie.
De jonge verdediger kwam in de jeugd uit voor RKC Waalwijk, maakte een terugkeer naar Gorinchem via GJS en een stage bij FC Utrecht belandde hij op Sportpark Molenvliet. De 23-jarige verdediger sloot aan bij Unitas zondag maar speelde zelden door aanhoudende blessures. Dit huidige seizoen heeft hij vrijwel alles gespeeld bij de zaterdagtak van Unitas.