Theater met Berenjacht Op het Schuttersplein in Gorinchem

Boekenpret voor ouders en kinderen

In het kader van BoekenPret organiseren de Bibliotheek AanZet, het CED en de Gemeente Gorinchem een leuke voorleesbijeenkomst op woensdag 27 juni. EELT Theatercollectief verzorgt een interactieve theaterworkshop, genaamd: ‘We moeten er dwars doorheen!’ De workshop is gebaseerd op het bekende prentenboek ‘Wij gaan op berenjacht’ van Michael Rosen en Helen Oxenbury. Het boek ‘Wij gaan op berenjacht’ gaat over moed en samen op avontuur gaan. Dat belooft dus een leuke en spannende middag te worden!

De voorstelling is voor kinderen van 3 t/m 6 jaar samen met hun (groot)ouders. Er zijn deze middag 2 groepen: om 14.30 – 15.15 uur starten de kinderen van 3 en 4 jaar, om 15.30 – 16.15 de kinderen van 5 en 6 jaar. De toegang is gratis en vindt plaats in speellokaal Samen Onderweg.

Over BoekenPret
Bibliotheek Gorinchem organiseert jaarlijks een aantal bijeenkomsten voor ouders om het voorlezen zo vroeg mogelijk te stimuleren. Het voorlezen van een verhaaltje of het bladeren in een prentenboek zorgt voor het maken van herinneren bij kinderen. Ook heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip. In het kader van Boekenpret en Boekstart wordt het op een speelse en bijzondere wijze voorlezen aan peuters en kleuters al jaren gestimuleerd door de Gemeente Gorinchem, CED-groep en de Bibliotheek AanZet. Leuk weetje: een bibliotheekpas is voor kinderen tot 18 jaar gratis. Dan kun je thuis verder met (voor)lezen.

Doe mee!
Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan tot 21 juni door te mailen naar e.pellikaan@cedgroep.nl. Vermeld daarbij de leeftijd van de kind(eren). Hier kun je ook terecht met vragen en voor meer informatie. Je ontvangt een bevestigingsmail.

Praktische informatie
Waar: Schuttersplein, speellokaal Samen Onderweg
Stalkaarsen 17A
4205 PG Gorinchem