Afgebroken wedstrijd GJS uitgespeeld

Dinsdagavond werd de zaterdag wegens een blessure van scheidsrechter G.J. de Pater in de rust bij een 0-0 stand gestaakte wedstrijd uitgespeeld. Een veel beter DUNO D won verdiend met 0-3, hoewel de eerste kans voor GJS was.

DUNO D was dinsdagavond, evenals zaterdag, duidelijk de betere ploeg en zijn dan ook dik verdiend kampioen geworden. De eerste kans was echter voor GJS, maar het schot van Louis Damen ging voorlangs. In plaats van 1-0 werd het een minuut later 0-1 door Shapoul Ali. DUNO D vervulde duidelijk zijn sportieve plicht en was niet naar GJS gekomen om cadeautjes te geven.

Dit zouden alle ploegen in de eerste klasse moeten doen. DUNO D bleef in de aanval en nadat een schot van Kevin Sissing net naast het doel verdween was het in de 19e minuut opnieuw Shapoul Ali die uit een corner beheerst de 0-2 binnen schoof. Ook GJS kreeg kansen, beide keren was het Louis Damen die aan het eind van de aanval stond. Eerst schoot hij een door Ruud Bos doorgekopte bal net naast en even later strandde hij op keeper Patrick ter Mate. In de 28e minuut stopte Raymon de Haan een schot van Ted Heijkmann en schoot Shapoul Ali de terugkomende bal over het doel. Na ruim een half uur schoot een verdediger van DUNO D de bal hard voorlangs zijn eigen doel, maar daar stond ook Louis Damen, maar de bal schampte over zijn voet. Vervolgens weer een goede redding van Raymon de Haan en direct daarna worstelde Jan Paul Nieuwersteeg zich er goed door maar keeper te Mate kon nog net een voet tegen de bal krijgen en de bal ging corner.

Hierna schoot Shapoul Ali nog een keer naast en kwam een hard ingeschoten vrije trap van Sjors Hendriks precies in de handen van keeper ter Mate. In de extra tijd zette opnieuw Shapoul Ali zijn voet tegen een laag genomen vrije trap en de bal verdween achter Raymond de Haan, 0-3. Kort hierna floot de goed leidende scheidsrechter Elissen voor het einde.

Door de resultaten van afgelopen zaterdag en de nederlaag van vanavond tegen DUNO D zal alles afhangen van de uitwedstrijd van zaterdag tegen SVL. Bij winst is GJS definitief veilig, bij elk ander resultaat is het afhankelijk van andere uitslagen en zou eventueel nog nacompetitie dreigen.