Zingen en dansen met K3 Zapp Kids Top 20 bij De Tweemaster

Dinsdagmiddag 8 mei werd wel een heel speciale schooldag voor een deel van de leerlingen van de bs De Tweemaster. Een klas had zich opgegeven bij de “Kids Top 20” van NPO Zapp en gevraagd of er een aflevering in de gymzaal van hun school kon worden opgenomen.  Elke week wordt er namelijk een gloednieuwe Kids Top 20 vanaf een basisschool ergens in Nederland opgenomen. De klas had wel zin om mee te dansen op de grootste hits samen met bekende artiesten.”

Hun wens werd vervuld en daarom stond er dinsdag een grote vrachtwagen voor de deur van de gymzaal in het Heerenlaantje en werd de zaal omgebouwd tot een echte studio. De bekende artiesten die met hen kwamen dansen en zingen waren niemand minder dan de meiden van K3. Zij staan bij de uitzending ook in  de Top 20.

Gedanst en gezongen met K3 hebben ze zeker. Opgezweept door K3 en de programmamakers veranderden zij in rasartiesten en werd het een dolle boel. Heel wat keren schudde de zaal onder de kreet ”Whoppa”, de nummer 1 Hit van de “Kids Top 20.”

Aan het eind van de, toch wel vermoeiende, opnamen kregen alle leerlingen natuurlijk een prachtige foto met handtekeningen van K3 meiden.

De “Kids Top 20” wordt iedere zaterdag om 8.1o uur uitgezonden bij AVROTROS. A.s zaterdag met de Tweemaster en K3.

© Foto/video: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)