Knalfuif op Slot Loevestein

Beste vrienden van het Woerkums Literair Café, 

Het Woerkums Literair Café besluit het 25-jarig bestaan met de knalfuif Letteren op Loevestein, zaterdag 26 mei. We willen dit graag met onze donateurs vieren! 

Het literatuurfeest (thema familieverhalen) begint om 19.00 uur met wijze woorden en daarna kunt u, in allerlei zalen van het slot, de bar is altijd open, genieten van toppers als Adriaan van Dis, Connie Palmen, Abdelkader Benali, Marieke Lucas Rijneveld, Herman Pleij en Ted van Lieshout. Ze houden een voordracht of worden geïnterviewd door AD-columnist Öczan Akyol en NRC-boekenredacteur Thomas de Veen. Het dient vermeld dat Marieke Lucas Rijneveld (Nieuwendijk, 1991) alom applaus kreeg voor haar debuutroman De avond is ongemak. Jean-Marc van Tol (Fokke en Sukke) presenteert zijn debuutroman over Johan de Witt. Mirjam van den Boogaard & Izak Boom Muziektheater treden ook op. 

Om 23.15 uur begint de boekenborrel met signeersessies, muziek van de Rappe Mannen en poëzie van Lizzy van Pelt. 

Kaarten kosten 28,50 euro, donateurs 25 euro, jongeren 12,50 euro, en zijn te bestellen via www.letterenoploevestein.nl.

Tip: neem een (klein) kind mee.

Wij begroeten jullie graag zaterdag 26 mei!

Piet, Jan en Nolda

Woerkums Literair Café