Labyrint der Zintuigen

Madelon ‘Eet Puur’ Kasen, Nell Ritmeester fotografie, Wout Kasen ‘Egrappé Wijnen’, Martin van Tricht muziek en Fred Delfgaauw vertellingen hebben voor u een unieke belevenis gecreëerd.

Gedurende enkele dagen is de theaterzaal van Peeriscoop volledig omgebouwd tot een labyrint.

Een avontuur voor alle zintuigen. U krijgt een palet in de hand mee met een aantal heerlijke wijnsensaties en bijzonder fijne hapjes waarmee u vervolgens de reis zal aangaan.
Tijdens de route worden alle zintuigen verwend. Via een gangenstelsel nemen wij u mee langs een reeks van wonderschone foto’s die een indrukwekkende impressie geven van wat u proeft, hoort en ziet. Via een koptelefoon wordt deze reis ondersteund door muziek en vertelling.

Iedere 10 minuten kan er één iemand naar binnen om deze verwondering ‘puur’ èn ‘alleen’ te ondergaan.

Een unieke en onvergetelijke reis.
In de gezellige foyer van Theater Peeriscoop kunt u wachten op dit avontuur en na afloop napraten en uw persoonlijke ervaringen delen.

Deze unieke belevenis is dus om ‘alleen’ te ondergaan om deze vervolgens ‘samen’ te delen.
Deelname en starttijd gaat alleen per inschrijving via het reserveringssysteem.

Reserveren kan alleen via www.peeriscoop.nl. Belangstellenden kunnen dan per persoon een datum en een tijdstip kiezen. Wie bijvoorbeeld met 4 personen het Labyrint wilt beleven reserveert 4 keer een enkele kaart voor opeenvolgende tijden van 10 minuten. Aanvang: 24 en 25 mei vanaf 19.00 uur 26 en 27 mei vanaf 16.00 uur, prijs is 12,50 euro.