Expositie Grote Kerk te Gorinchem

Het bestuur van de Stichting Vrienden van de Grote Kerk in Gorinchem presenteert met trots de eerste expositie van 2018. Al 15 jaar doen wij dit vrijwillige werk om gelden te genereren voor het onderhoud en dus behoud van een markant monument in onze stad, de Grote Kerk op de Groenmarkt. Wij nodigen u van harte uit voor deze eerste expositie van 2018.

Ook in dit jaar zijn de cursisten van het Atelier voor inspiratie heel enthousiast aan de gang gegaan. Het thema van dit jaar was “schoenen”. De titel van de expositie is “met een knipoog”: All you nee is shoes!” Dit alles onder de inspirerende leiding van docent Neeltje Alblas.

Evenals andere jaren hebben enkele leden van de Vrienden van de Grote Kerk al een aantal werken gezien en zij zijn heel enthousiast over het getoonde werk. Bent u nieuwsgierig geworden kom dan kijken in de periode 9 mei t/m 10 juni op woensdag en zaterdag van 13.00 uur tot 16.30 Tijdens de culturele route op 10 juni ook van 13.00 uur tot 16.00 uur.