Visie van de Stad in je broekzak

De Visie van de Stad is er nu ook in handig broekzakformaat. Gemakkelijk mee te nemen en handig om even snel te kunnen factchecken. Deze visie in broekzakformaat, kortweg z-card genoemd, is gratis mee te nemen vanaf de leestafel in het stadhuis, uit de hal van het museum en bij de brandstore van Gorinchem Citymarketing (Groenmarkt 8).

Visie in één oogopslag
Eén van de projecten uit het evenement Toekomstbouwers was de huis-aan-huis verspreiding van een samenvatting van de Visie. Dit project heeft geleid tot een speciaal ontworpen infographic, die de kern van de Visie van de stad op een overzichtelijke en kleurrijke manier laat zien. Deze ‘Visie in één oogopslag’ is ook digitaal te raadplegen op www.go2032.nl

De z-card thuis ontvangen kan ook. Geinteresseerden kunnen een e-mail met dit verzoek (en eigen adresgegevens) sturen naar  welkom@go2032.nl.

Toekomstbouwers
Op 10 oktober 2017 is de Visie van de Stad aangeboden aan de gemeenteraad. Tijdens het  evenement Toekomstbouwers op 12 december 2017 zijn meerdere projecten ontstaan om in 2018 te gaan oppakken. Een aantal van deze projecten is inmiddels in volle gang. Zo is begin april een geleidelijn voor blinden en slechtzienden tussen station en stadhuis aangelegd, heeft het innovatieplatform BrainStroom zijn kick-off gehad en lopen er meerdere gesprekken over onder andere HBO-initiatieven en het Kenniscentrum Duurzaamheid.