Koningsweek in woonzorgcentrum Bannehof

In woonzorgcentrum Bannehof in Gorinchem werd vorige week een Koningsweek gehouden. Er vonden leuke activiteiten plaats voor bewoners en hun familie. De week is feestelijk afgesloten met verschillende koningsactiviteiten.

Activiteiten
Tijdens de koningsweek vonden diverse activiteiten plaats. Er was onder andere een speciale show van MarieChristien genaamd “Maximaal Oranje”. Hierin stond het Koningshuis centraal en klonken er oranjenummers die iedereen mee kon zingen. Ook gaf Kloostermode een feestelijke modeshow om haar 40-jarige bestaan te vieren. Op Koningsdag, vrijdag 27 april, werd de feestweek afgesloten met koningsactiviteiten met oranjebitter en bitterballen. ‘Het was een gezellige koningsweek’, zegt Anke Zondag, activiteitenbegeleider. ‘De bewoners en hun familie hebben genoten van alle verschillende activiteiten.’