Expositie Hans van Vrouwerf in het Beatrixziekenhuis

In de centrale hal van het Beatrixziekenhuis is momenteel een intrigerende expositie te zien van kunstenaar en fotograaf Hans van Vrouwerf. Liefhebbers kunnen zijn fotografie tot eind juni bewonderen in deze Rivas-locatie aan de Banneweg 57 in Gorinchem.

Vergane glorie
De Leerdamse kunstenaar en fotograaf Hans van Vrouwerf ontwikkelde al op jonge leeftijd een grote interesse in geschiedenis en kunst. Nog steeds is dit terug te zien in zijn werk. Verlaten huizen, afgebrokkelde muren en kapotte meubels beelden vergane glorie uit. Lichtval speelt daarbij een belangrijke rol. Op indringende wijze toont Hans zo de vergankelijkheid van het leven.

Aandacht voor kunst
In het Beatrixziekenhuis zijn regelmatig exposities te zien. Deze exposities dragen bij aan een prettige sfeer voor patiënten en bezoekers. Dit past binnen het Planetree-concept voor mensgerichte zorg waar Rivas Zorggroep mee werkt. Hierbij staat onder andere aandacht voor kunst en cultuur centraal.