Jongeren Wooncafé in De VijfZinnen

Prettig wonen in een huis dat bij jou past, wie wil dat nou niet? Maar waar woon jij het liefst? Wat zijn jouw wensen voor een woonruimte? En wat heb jij nodig om van jouw huis echt een thuis te kunnen maken? 
Samen met jongerenwelzijnswerk The Mall organiseert Poort6 donderdagavond 21 juni een Wooncafé voor jongeren. Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en wil je met ons in gesprek over deze en andere thema’s? Dan ben je vanaf 19.30 uur van harte welkom in Huis van de Stad De VijfZinnen (voorheen Schouwburg De Nieuwe Doelen) aan de Haarstraat 64.
Tafelgasten
Gespreksleider Nick Dees (The Mall) ontvangt tijdens het Jongeren Wooncafé enkele maatschappelijk actieve jongeren en professionals als tafelgast. Samen met hen en het publiek gaat hij onder het genot van een hapje en wat drinken in gesprek over het thema wonen. Tijdens de avond komen diverse vragen en stellingen aan bod. Donderdag 21 juni schuiven aan tafel aan:

– Anoir Koolhoven (Democraten Gorinchem)
– Mienke Pouw (Filmfestival)
– Rayban Lee
– Toon Mik (Poort6)
– Timo Hendriks (Da Vinci College)
– Marie-Claire v/d Wiel (Wijkcoördinator)
– Bernice v/d Minkelis (Student4Buurt)
– Devie de Ronde (Gemeente Gorinchem)

Vragen of meer informatie?
Heb je vragen over het Jongeren Wooncafé of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ymke Harderwijk (stagiair Stad & Buurt Poort6) via 0183 – 66 99 91 of via yharderwijk@poort6.nl of met Leenard Kanselaar (Jongerenwerker The Mall) via 06 – 81 51 20 31 of via leenard.kanselaar@yfc.nl.