Gorcum’s eerste bierfestival!

Op 17 juni organiseert Stadsbrouwereij Dukes in samenwerking met het Natuurcentrum Gorinchem het eerste Gorcum’s Bierfestival.

Er zullen die dag 6 brouwers staan die hun mooiste bieren presenteren. Voor de bierliefhebber een must om bij te zijn. Maar het is ook Vaderdag op 17 juni en dus is het een perfecte dag om met het hele gezin hier naar toe te komen. Voor de kinderen zijn er activiteiten georganiseerd en zij kunnen ook lekker spelen in de speeltuin en naar de dieren gaan kijken op de kinderboerderij. Het Natuurcentrum organiseert ook diverse activiteiten voor de kids.

De heel de dag zullen er ook versnaperingen te verkrijgen zijn die perfect bij het bier passen. Ook zal BBQ Heaven op het festival staan met diverse BBQ’s, zodat u heel de dag lekker kunt genieten van diverse gerechten die door hen bereid worden op en in de BBQ.

Voor dit bierfestival heeft u een entree bewijs nodig. Echter hoeven alleen de bierdrinkers een ticket te hebben. Neemt u gezinsleden mee die geen bier drinken dan zijn die uiteraard ook welkom. Zij kunnen altijd komen genieten van de andere hapjes en drankjes. Wie deelneemt aan het Gorcums Bierfestival krijgt op die dag een bandje en een speciaal Festivalglas, zodat u voor
de brouwers herkenbaar bent. Alleen met bandje en met special festivalglas zal er voor u getapt worden.

Het ticket kost €.10,–, maar geeft recht op 4 munten. Meer muntjes kosten €.2,–. per stuk.