Vakantie voor bewoners van Rivas verpleeghuis Molenhoek

Afgelopen week zijn vele bewoners van verpleeghuis Molenhoek in Gorinchem een week op vakantie geweest. De bewoners gingen onder begeleiding naar ‘Bij Ons Groepsaccommodatie in Haren’, in het groene Land van Maas en Waal. Tijdens de vakantie vonden verschillende activiteiten plaats.

Zo zijn de bewoners naar dierentuin BestZoo in Best geweest, werden er pannenkoeken gegeten kwam zangeres Jolanda van Muzikale Zonnestralen zingen. De week is afgesloten met een bezoek aan het paddenstoelenhuis in Berghem. ‘De bewoners hebben genoten van alle activiteiten’, zegt Wil Hartman-van Bommel, zorgverlener bij Rivas. ‘Tijdens de vakantieweek heb je nog intensiever contact met elkaar en daar hebben we allemaal van genoten.

Het was een geslaagde vakantie.’