Rivas-medewerker en thuiszorgcliënt samen op pad met scootmobiel

Rivas-medewerker Helma van Wettum doet graag iets extra’s voor de thuiszorgcliënten van Rivas. Nu het zonnetje steeds meer schijnt, neemt ze de cliënten met plezier mee op de duo scootmobiel.

Genieten
‘Ik neem de cliënten graag een uurtje mee naar buiten’, zegt Helma. ‘Dan gaan we even naar de stad of rijden we een rondje door Gorinchem. Het is geweldig om de mensen te zien genieten. Zo is elk uitstapje voor mij ook speciaal.’ Mevrouw Martens ontvangt thuiszorg van Rivas en is één van de cliënten die graag een rondje meerijdt. ‘Ik vind het prachtig om door de binnenstad te rijden of op de markt gezellig een bakje koffie te drinken’, zegt mevrouw Martens. ‘Door mijn verminderde gezondheid kom ik op nog maar weinig plekken, maar met de scootmobiel kom ik samen met Helma op plekken waar ik al jaren niet meer geweest ben.’