Hoogste punt 31 woningen Lingewijk bereikt Bron + foto's: Stout@StoutVHG

Op donderdag 19 april bereikten de 31 starters- en seniorenwoningen het hoogste punt. De woningen zijn gelegen aan de Buitenbaan in Lingewijk te Gorinchem. Om dit te vieren organiseerden opdrachtgever K&A Groep en aannemer Bouwonderneming Stout een feestelijke bijeenkomst. In aanwezigheid van burgemeester R. Melissant verrichtten de kopers de officiële handeling door het hijsen van de vlag.

De 31 compacte tweelaagse woningen maken deel uit van de Lingewijk, een wijk met een historisch karakter, centraal gelegen in Gorinchem. In deze wijk realiseerden opdrachtgever en aannemer in een eerdere fase al 22 twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning. Bouwonderneming Stout verwacht de woningen in het 3e kwartaal van 2018 aan de kopers op te leveren.

Bias Architecten uit Rotterdam was verantwoordelijk voor het ontwerp. Van der Brugge en Van Geffen zijn als makelaars aan het project verbonden.