Woensdag 16 mei 2018: De Bieb Onder Water

Kom woensdag 16 mei naar de bieb in Gorinchem. In het kader van de tentoonstelling ‘De bieb onder water’ organiseren de Stichting Oude Hollandse Waterlinie en ProBiblio die dag een ‘coole’ Minecraft workshop voor kinderen!

Zie ook hier

Minecraft Workshop
Houd jij van lego? Houd jij van bouwen? Kom dan op woensdagmiddag 16 mei van 13:30 tot 16:00 uur naar de bibliotheek in Gorinchem voor een ‘super coole’ Minecraft Workshop. In deze workshop leer je hoe je een ‘waterdicht’ fort bouwt met behulp van een tablet. Geef je wel even op want er kunnen maar 16 kinderen meedoen. Opgeven kan via: m.bakhuizen@ohwl.nl

Feestelijke opening
Aansluitend is er van 16:00 tot 17:00 uur een feestelijke opening. U kunt de tentoonstelling ‘De bieb onder water’ bekijken en tegelijk genieten van een drankje en een hapje. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Kijk voor meer informatie op
www.biebonderwater.nl