BMT verrast Unitas met brilstand

De wedstrijden die BMT op hun eigen terrein speelt zijn verschillend t.o.v. hun uitwedstrijden. Thuis gaat het hen beter af dan thuis.

De grote nederlaag waar zij tegenaan liepen in Gorinchem wilden zij niet nog een keer laten gebeuren
BMT had zijn zaakjes verdedigend prima voor elkaar en het was voor Unitas zeer moeilijk een gaatje te vinden in de BMT defensie. De paar mogelijkheden die Unitas creëerde werden door BMT ( vooral de keeper) steeds bezworen.

In de eerste helft kreeg Armand Selmani een dot van een kans, maar hij zag zijn inzet via de teen van de keeper in het zijnet verdwijnen. Ook Enis Ulusan kreeg van rand 16 een uitstekende schietkans, maar zijn zwakke inzet was een prooi voor de keeper.Zelf kon BMT er één keer tussenuit trekken, maar het schot ging voorlangs.

Het op de counter loerende BMT kon voor de rest niet meer echt gevaarlijk worden en Unitas werd pas aan het eind van de tweede helft weer echt gevaarlijk. Een vliegend schot van Stefan van Hulst werd door de keeper uit de kruising geranseld in de 92e minuut. Een minuut later werd een afgeslagen aanval bij Joey Lokasi in de voeten gespeeld. Deze levensgrote kans, de keeper was uit positie, werd ook te slap ingeschoten, waar een droge knal verlangd werd. De bal werd door de verdediging van de lijn gehaald.

Al met al bleef het 0-0 en het zal tegen VOC volgende week beter moeten om te laten zien dat de roodbroeken hun kampioensaspiraties kunnen waarmaken.

Opstelling : Ruud Verberk, Yoesef Pyla, Esey Kiflom,Joni Tilahun, Stefan van Hulst,Onur Ulusan ©, Achraf Chentouf, Joey Lokasi, Mounir El Ouazizi, Armand Selmani, Fabian van Horssen.

Dinsdag 17 april 20.00 uur Streefkerk uit en zondag 22 april VOC thuis om half 3