Beleef het dichtbij in Theater ’t Pand

Vrijdag 20 April
Aanvang 20.30
Inkom € 9.50

Dwaalkat

Ze zingt en vertelt. Haar Nederlandse teksten zijn knap geschreven: vol humor, maar ook verdrietig en met een zwart randje.” Het verhaal van Dwaalkat start op de Rockacademie in Tilburg. Daar studeert zij zang en vind zij haar bandleden. De Haagse Dwaalkat schrijft en zingt liedjes, geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser en Roosbeef, maar vooral geïnspireerd door haar eigen hersenspinsels en de wereld om ons heen. In de zomer van 2013 studeert ze af en wint Dwaalkat met haar afstudeervoorstelling Music Box de Muziekprijs van Theaterfestival Boulevard. Dwaalkat werkt verder aan haar voorstelling onder de regie van Leoni Jansen In 2016 werkt ze onder de regie van Gérard van Kalmthout aan haar nieuwe theaterconcert Spinsels.

Zaterdag 21 April.
Aanvang 20.30
Inkom € 9.50

DE FRANSSE EIJKEL speelt DE FRANSSE EIJKEL speelt
Sanne Franssen en Christian van Eijkelenburg zijn onbevangen, absurdistisch, muzikaal, dynamisch en hebben een aversie tegen de hokjesgeest.

Een cabaretperformance speciaal voor introverte twintigers, swingende gehandicapten, hondsbrutale dierenvrienden, gehaaide homoseksuelen, intolerante hipsters, bronstige kleuters, artistieke vluchtelingen, punctuele bovenburen, zelfingenomen senioren, gebalanceerde zwaarlijvigen, bewonderaars van Viola Holt en iedereen die zich niet in deze opsomming herkent.

Regie Kees Prins

 

Dinsdag 24 April
Filmhuis
Aanvang 20.15
Entree € 7.50 incl. kopje koffie of thee

El Abrazo de la Serpiente

Het verhaal van een Karamakate, een sjamaan uit de amazone, en twee wetenschappers die samen over een tijd van veertig jaar werken om te zoeken naar een heilige plant die geneest.