Elfde editie Fenexpo geopend

Dinsdagmiddag, 10 april, werd in de Evenementenhal de 11de editie van de Fenexpo geopend door burgemeester Reinie Melissant.

Veel van de standhouders verlieten een korte tijd hun stand om in het Paviljoen de opening door de burgemeester mee te maken.

De burgemeester bedankte Henk Fennema dat zij de traditie mocht voortzetten om de jaarlijkse Fenexpo te mogen openen. Voor haar werd het de eerste keer deze beurs te mogen meemaken. Zij prees de prestatie dat er 195 exposanten waren.

“Gorinchem draagt het bedrijfsleven een warm hart toe”, vervolgde zij, “De beurs is een afspiegeling van het bedrijfsleven uit Gorinchem en de regio. Natuurlijk is online contact efficiënt en snel. Maar een persoonlijke ontmoeting of gesprek kan net het verschil maken. De Fenexpo mag zich met recht hèt netwerkevenement van Midden Nederland noemen.”

Aan het slot van haar openingswoorden wees de burgemeester op het straatmuzikanten festival dat op 9 juni in onze binnenstad te gebeuren en waar zo’n 30 muzikanten aan deel zullen nemen. “Als voorproefje op wat dit collectief gaat brengen, krijgt optreden van het gelegenheidsduo bij deze opening een voorproefje, een live optreden van het gelegenheidsduo “Nieuw Gorcums Peil”, bestaande uit Rik Tazelaar en Dirk-Jan Middelkoop.” En daarmee was de opening een feit.

Bezoekers informatie
De toegang tot de Fenexpo Businessdagen is gratis en uw entreekaart is geldig voor twee personen. De kwaliteit van de bezoekers is belangrijk voor een succesvolle deelname van de exposant. Daarom zijn hiervoor een paar spelregels opgesteld. De beurs is uitsluitend toegankelijk voor bezoekers van 16 jaar en ouder. Verder gaan wij er vanuit dat u als bezoeker interesse heeft in de producten en diensten van de deelnemers en uiteraard netwerken hoog in het vaandel heeft staan.

Video klik hier

© Video en Foto’s: GP-foto – bronvermelding verplicht (niet voor commercieel gebruik)