Het Arkels Visserskoor treedt weer op bij de Rode Kruisbloesemtocht op 21 april 2018.

Het voorjaar 2018 is begonnen en dat betekent dan weer dat de fruitbomen weer worden voorzien van de mooie bloesem. Het Rode Kruis organiseert daarom alweer de 26e wandeltocht door de mooie Betuwe. In 2017 liepen maar liefst 30.600 mensen deze route en konden genieten van het prachtige parcours, de bloesem en de gezellige sfeer op en langs de route. De leden van het Arkels Visserskoor zijn dan ook blij dat zij wederom zijn gevraagd om voor deze wandelaars op te willen treden. Dit optreden zal plaats vinden in de Veiling in Geldermalsen en is gepland van 10.30 uur tot 13.00 uur.

Omdat dit optreden bij de leden van het Arkels Visserskoor heel bekend is verheugen de leden zich al om voor zoveel mensen te mogen zingen. Het is dan ook heel erg leuk om op zaterdag 21 april 2018 in Geldermalsen te zijn en al deze mensen te zien genieten van het muzikale optreden. Alle voorgaande jaren was het overal gezellig druk en de wandelaars konden genieten van de vele koren, muziekkorpsen, harmonieorkesten, popgroepen en dweilorkesten.