IFFG: Laatste kans op kaarten

Nog geen kaarten voor uw favoriete film van het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG)? Dan is deze week uw laatste kans! Vrijdag is het alweer zover: de tweede editie van het IFFG.

Met achttien films op drie verschillende locaties is er voor iedereen genoeg keuze tijdens de tweede editie van het Internationaal Film Festival Gorinchem (IFFG). Maar dan moet u wel kaarten hebben! In Theater ’t Pand en Theater Peeriscoop is een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus bestel snel uw kaarten via www.iffg.nl voordat het te laat is.

Internationale gasten

Het IFFG is meer dan film alleen. Het IFFG is verheugd te melden dat er internationale filmgasten aankomend weekend naar Gorinchem reizen om aanwezig te zijn bij de tweede editie van het festival.

Zo zal er bij The Florida Project (zaterdag, 18.00 uur, Theater Vijfzinnen) een internationale ‘special guest’ acte de présence geven. Daarna, bij de film ‘What will people say’ (zaterdag, 21.00 uur, Theater Vijfzinnen), is actrice Ekavali Khanna aanwezig voor een Q&A. Zij speelt in de film de rol van moeder van de 16-jarige hoofdrolspeelster Nisha.

Ook op zondag betreedt een speciale gast Theater de Vijfzinnen. Hoofdrolspeler Tobias de Ronde en zijn vader, tevens regisseur, Alex de Ronde van de documentaire ‘Doof Kind’ komen naar het Internationaal Film Festival Gorinchem! Na afloop van de vertoning geven zij toelichting op de film. Er zijn dan vanzelfsprekend tolken aanwezig.

Maar ook in de andere theaters kunnen mensen zich verheugen op gastsprekers. Regisseur Maciek Bochniak en producent Mikolaj Pokromski zijn gastsprekers bij de film Ethiopiques (zaterdag, 18.30 uur, Theater Peeriscoop). Bij vertoning van The Wound (zondag, 14.00 uur, Theater ’t Pand) is producent Trent aanwezig. Tijdens een Q&A vertelt hij meer over de productie van de film.

Kaarten

Laat u meeslepen in de indrukwekkende verhalen van de gastsprekers of kies een van de andere bijzondere films. Kijk voor meer informatie over het filmfestival en de programmering op www.iffg.nl en bestel uw kaarten!